Online


In general am scris despre pasiunea mea, rugby-ul, dar totul a pornit de la pasiunea de a scrie, de a exprima gandurile…sa scrii ceva si sa ramana amintire…
Pe langa tot ce am scris pana in prezent imi amintesc ca in prezentarea mea am spus ca in online-ul nostru gasesti oameni super! Vreau sa spun acum ca o confirmare ca am avut dreptate.
Ieri m-am intalnit cu un prieten cu care, prin intermediul rugby-ului si mai ales prin intermediul internetului, am devenit apropiati!
Ne-am vazut la Timisoara locul meu actual de refugiu, locul care mi-a redat linistea si puterea de a lupta din nou.. Am crezut ca ne vom vedea noi doi bem o bere si acasa. Insa totul s-a transformat intr-un tweetmeet cu alte persoane din mediul internaut care pana la proba contrarie ai zice ca sunt niste tocilari care stau numai in biblioteca. Ai sa descoperi ca totul e diferit, ca sunt persoane amuzante si care au o cunostinta vasta in multe domenii, sunt pesoane care iti pot da o mana de ajutor. In multe feluri. Atat de incantat de cunostinta am fost incat am vrut sa o transpun in pagina. O seara extraordinara.
Un mediu in care m-am incapatanat sa cred asa incet incet, care imi da o stare de spirit aparte!
Am fost inconjurat de persoane bune din mediu online si pentru asta dedic aceasta postare celor prezenti la intalnire si ii voi nominaliza @chinezu @nebuloasa @OviSirb @corinasaftescu @AlePalconi @cristiansitov .

2 thoughts on “Online

  1. Sa stii ca intr-adevar, prin intermediu internetului te poti pacali si usor, dar poti lega si prietenii. De exemplu si eu am legat prietenii pe viata, tot prin intermediul internetului ! 😉 Este un mod de socializare foarte bun si vast ! iti da posibilitati multiple de a alege….Totul este sa ai cu cine sa discuti, si de ce nu, sa iesi la o bere/plimbare/ film etc.

Leave a comment