6 luni de fericire!


Fericirea nu înseamnă mereu doar zâmbete și voie bună . Fericirea se contabilizează in nopți nedormite .In zile când suflețelul mic vomita după fiecare masă. In plansete și tu te simți neputincios. Când mama cade în somn de epuizare și mie îmi zâmbește sufletul că pot ajuta stand cu miracolul în brațe până adoarme. În primul gest când te vede plecat de 3 săptămâni și este zâmbetul ei. Copilul pe care l-ai dorit atât de mult si el a venit pe lume exact atunci când trebuia. Nu mai devreme nu mai târziu.

Atunci când sufletul nostru avea un mic lăcaș gol și ea l-a umplut. Da, când antrenamentele treceau greu de tot și nu puteam pleca mai repede spre ea. Când am simțit că doar pt ea trebuie sa lupt iar restul sunt doar amintiri. Când tot ce ai făcut până în prezent pălește in fața acestui miracol numit copil.

Îți mulțumesc Doamne că mi-ai ascultat rugile . Îți mulțumesc Ruxandra pentru puterea de care dai dovada și cât de frumoase sunteți împreună. Îți mulțumesc Ingrid că ai venit in viețile noastre. Nu tu ne vei face mândri ci noi suntem mândri că suntem părinții tăi.

Fericirea o simt acum când plâng de fericire scriind aceste rânduri . La multi ani pui de om.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s